Documentairemakers serie Schuldig overhandigen Schuldig-magazine aan Jetta Klijnsma

Magazine Schuldig. En nu verder. Maart 2017
Magazine Schuldig. En nu verder. Maart 2017

Recent had ik een aandeel in de productie van Schuldig. En nu verder. Het magazine bestaat uit portretten van hoofdpersonen uit de alom geprezen documentaireserie Schuldig en interviews met verschillende deskundigen die tijdens Schuldig on Tour voorbij kwamen.

Het magazine bundelt inzichten en draagt oplossingen aan

Schuldig. En nu verder. Documentairemakers serie Schuldig overhandigen schuldenmagazine aan Jetta Klijnsma
Schuldig. En nu verder. Documentairemakers serie Schuldig overhandigen schuldenmagazine aan Jetta Klijnsma

Wat moet er de komende jaren gebeuren om de schuldenproblematiek aan te pakken? Onder anderen Nadja Jungmann, Lector van het Jaar, Jesse Frederik, journalist van De Correspondent, en Nick Huls, hoogleraar Rechtssociologie, doen vanuit hun vakgebied aanbevelingen aan politiek Den Haag. Ik was de auteur van de interviews, de verslagen van Schuldig on Tour en deed een deel van de eindredactie van het magazine. Bekijk hier de de online versie van Schuldig. En nu verder.  Regisseurs Sarah Sylbing en Ester Gould reiken magazine ‘Schuldig. En nu verder’ uit aan staatssecretaris Jetta Klijnsma op de slotbijeenkomst van ‘Schuldig on tour’ in Den Haag. Zie Facebook Human Schuldig

‘Schuldig. En nu verder’ downloaden of bestellen

Het magazine ‘Schuldig – En nu verder’ is een coproductie van Human, Sylbing & Gould Filmproducties en Movisie. Het is mede mogelijk gemaakt door Delta Lloyd Foundation en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit magazine is de afsluiter van de documentaire Schuldig en de debatten van ‘Schuldig on Tour’. ‘Schuldig. En nu verder ‘ downloaden of bestellen kan hier.

Schuldig. En nu Verder. Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *