Nieuwe website: Weer grip op je financiën met Eropaf! Ondersteuning

Eropafondersteuning_klein_webEropaf! gaat in geldzaken met een nieuwe website: Met Eropaf! Ondersteuning kun je zelf of samen met een professionele ondersteuner eenvoudig je financiën weer op orde krijgen en bijhouden.

Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van digitale instrumenten, zoals een online kasboek en online begeleiding. Het slimme kasboek is overzichtelijk en voorzien van handige tools die je helpen om de financiën van meerdere bankrekeningen inzichtelijk te krijgen.

De stichting Eropaf! Ondersteuning is een franchiseorganisatie zonder winstoogmerk. Wij bieden cliënten op verschillende manieren ondersteuning bij het (weer) maximaal grip krijgen op de eigen financiën. Daarbij gebruiken we digitale instrumenten en persoonlijke ondersteuning om cliënten zelf weer aan het roer te krijgen en duurzaam financieel beheer te voeren.

Denk hierbij aan online coaching, het gebruik van Skype en het gebruik van een online kasboek. Onze ‘light’ variant is Eropaf! Ondersteuning, de zwaardere variant is Eropaf! Beschermingsbewind. Wij streven ernaar onze cliënten zo veel mogelijk aan het roer te laten of zo snel mogelijk aan het roer te krijgen. Wij gaan niet voor langdurige klantcontacten, onze betrokkenheid is zo kort mogelijk, maar wel zo lang als nodig. We willen klanten zo snel mogelijk weer op weg helpen naar financiële zelfstandigheid. Verantwoord en duurzaam financieel zelfbeheer is ons doel.

Lees meer bij: Eropaf! Ondersteuning: weer grip op je financiën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *